KUALITET SUPERIOR

GARDEN BUILDING

Për një jetë në gjelbërim

Kualitet i garantuar

Sistemet moderne

Ndertime per te ardhmen

GREEN BUILDING Ndërtesë multifunksionale, e përshtatur për banin dhe biznes.

Godina po zhvillohet në një truall privat me sipërfaqe 5846.5m2. Shikoni videon për më shumë detaje. 

Green Building

Me një design bashkohor. I realizuar nga shoqëria Italiane ARCHEA ASSOSIATI. Arkitekt Marco Casamonti

Për shitjet na kontaktoni duke klikuar butonin kontakt